fbpx

Moja priča

Aloha! Moje ime je Tea. Kroz svoj rad već 8+ godina sa klijentima širom sveta podržavam, usmeravam i otključavam put autentične iskre Svetlosti. Moji osnovni alati su energetska psihologija, astrologija  i astrohealing.

Moja misija je da pomognem vama – kreativnim i intuitivnim tragaocima da otkrijete vaš jedinstveni dar i veštinu i da živite svoj San, kao i da prepoznate ponavljajuće mentalne, emotivne & fizičke blokade i da ih transformišete u svoje snage.

A zatim da ih podelite. Da utičete. Da živite fenomenalan život. Jer život je Lepota!

Probudite Svetlost. Budite Svetlost. Ono što Jeste, baš takvi kakvi Jeste. Jer Univerzumu je potrebna vaša autentična Iskra, vaš dar i veština. Zato, hajde! Hajde da stvaramo Zvezde i Univerzum. Jer mi to možemo!

To je ujedno i moja Misija. Moja najintimnija inspiracija i moj dar.

Da li prepoznajete svoj Izvor Svetlosti? Da li prepoznajete kada i kako vas vodi, ne samo na velikom životnom Putu, već u svakom danu, svakom odnosu, svakoj odluci? I na koji način vi možete da upravljate svojim izvorom?

Oduvek sam jasno mogla da vidim tu iskru u svakom Biću. I oduvek sam znala da ne postoji ništa važnije i veličanstvenije na ovom svetu do da prepoznamo taj izvor svetlosti u Sebi, jer time otvaramo svoj pogled (unutrašnji i spoljašnji) ka Svetlosti u svakom drugom Biću. Svakom.

A onog momenta kada se budemo prepoznali onaj san koji sam sanjala iznova i iznova kao devojčica postaće java. Do tada me podstiče da kreiram, i podržavam svojim darom svakog ko oseti poziv da se zagleda u sebe i otkrije tu Iskru.  Jer sam oduvek želela da ono što jasno vidim kao san – vrlo konkretno, svakodnevno živimo!

Ja sam došla ovde da ostvarim svoju Misiju. A vi?

Možda konkretan odgovor na ovo nemate sada, ali nisam ni ja. Puno sam lutala, osećala se potpuno izgubljeno, nepostojaće, zaglavljeno, ispovređivano, odbačeno, nedovoljno, nemoćno i u svemu tome besmisleno.

Ali taj san me nije ostavljao na miru. Ni pundravci. I koliko god puta da sam ljosnula i rastočila se, birala sam da iz toga naučim lekciju i sakupim sve što se dalo sakupiti kako bih jednog dana znala da tim putem ne idem više, i kako bih pronašla moj, pravi put… a po povratku sebi ubirala sam plodove pre(po)znavanja.

Sećala sam se, korak po korak, ko sam, koliko mogu, šta mogu, i da nikada, ama baš nikada nisam sama.

Jednom kada sam poverovala da postoji jedna mnogo viša inteligencija nikad je više nisam zaboravila. Od tada jedva čekam da podelim sve što mi je dato, jer ne pripada meni, i jer je tu samo da bi služilo Misiji.

Prepoznavanje Izvora Zvezda u svakom od nas.

Od tada sam

I zato mogu da

Izabrala i ostvarila profesiju koju o.b.o.ž.a.v.a.m da radim i kojom bih se bavila čak i da ne zarađujem, ali zarađujem odlično i još bolje od toga!

Prepoznate kako da radite ono što volite i volite ono što radite. I kad prepoznate kako da to kreirate.

Iscelila sve nezaceljene odnose, i napravila snažne veze ljubavi sa mojom porodicom, prijateljima, i sa mojim worldwide plemenom.

Iscelite svoje odnose i kreirate harmoniju i lepotu u odnosima sa svojom porodicom, partnerom, prijateljima, ali i u odnosu prema zajednici i čitavom društvu…kome pripadate.

Postigla unutrašnju energetsku i emotivnu stabilnost tako da znam u potpunom poverenju da mogu da se oslonim na sebe uvek.

Izgradite samopouzdanje i svest o sopstvenim vrednostima i moćima.

Izašla milion puta iz zone komfora, ali svaki put sve udobnije osvajajući nove prostore u sebi i oko sebe.

Oslobodite se strahova (manjih, velikih, najvećih) i usudite se da budete hrabri i autentični bez obzira na okolnosti.

Suočila se sa besovima i pretvorila ih u konkretnu akciju…a nove prepoznajem i prihvatam kao učitelje i gorivo za nove kreacije.

Preobrazite besove, frustracije, samosabotažu i inhibicije u konkretan angažman i (kre)akciju.

Oprostila sebi. (i usput svima drugima)

Oprostite sebi. ( i usput svima drugima)

Istinski zavolela sebe.

Istinski zavolite sebe. Onako da nikad ne zaboravite da sebe stavite na prvo mesto.

Od onog što sam mislila da nikada neću moći i da sam rođena sa potpunim nedostatkom istog (vremenska organizacija, struktura i rad sa brojevima) napravila svoje malo majstorsvo…tako da radi za mene ! – i ukapirala da sam to oduvek znala samo sam jednom pogrešno poverovala da ne znam.

Naučite kako da svoje bagove, nedostatke i blokade pretvorite u svoje snage.

Prihvatila da je s(a)vršenstvo dostižno tek na svršetku, i odlučila da uživam u putu, spremna na sve nove krivine i rupe, ali isto tako i na uzletanja i beskrajne avanture Svesti.

Kako da se oslobodite svih odlaganja, osećaja krivice, nezadovoljstva i šlajfovanja u mestu… kako da se lansirate i živite svoj pun potencijal tog trenutka, i svakog narednog.

Put je u toku, i do kraja ja biram da uživam i učim, i sve od srca srcu delim, jer moje srce kuca u ritmu čitavog Univerzuma.

I kako da to što u sebi otkrijete podelite sa drugima. Kako da sebe i svoj san manifestujete konkretno, korak po korak ostvarujući svoju Misiju.

Budi svoja i ne zaboravi da u suštini nikada nisi sama. Ali ako posumnjaš, zažmuri i utihni i oslušni u tišini ritam svog srca. Samo to. Bam, baaam, bambam. Oslušni taj ritam i prepusti mu se. Neka te ponese, gde god…izunutra, u dubinu, u visinu, u širinu, u tačku ili maglinu beskraja. Nije bitno, samo oslušni.

I u jednom trenutku prepoznaj ritam svog srca u potpunoj harmoniji sa ritmom Zemlje, sa ritmom Sunca, sa ritmom Meseca… sa ritmom života. Jer da nema tog ritma, ne bi ni tebe bilo.

Preko ovog ritma se otvaramo za povezanost. Nije bezveze.. nije bez-veze ništa u Univerzumu. Tako ni ti. Zato samo hrabro, usudi se da se zagledaš u ono što jeste tvoja potpuno jedinstvena Iskra. Izvor tvojih Zvezda. Udubi se. A posle ćemo pričati šta ćemo sa tim.

Ovde bi trebalo da navodim sve diplome i sertifikate koje sam stekla, a zatim i podučavala druge istim znanjima i veštinama (od 2007.god)…

Međutim moje najvrednije diplome su iskustva ljudi sa kojima sam radila, i to je ono što sa najvećom radošću i zahvalnošću za privilegiju da budem deo njihovog puta – ovde delim kao najvažnija postignuća. Ona najveća su i najintimnija i najsnažnija, njih čuvam kao gorivo i inspiraciju za dalje kreacije.

Šta kažu klijenti?

Odnosi koje stvaram me inspirišu i ne odvlače više od same sebe...

Ana Novaković
ko-osnivačica, Friends and Culture i Food and Culture Tour in Belgrade

Pre rada sa Teom sam bila neko ko je radio i bio uspešan, a sada sam neko ko u svemu tome istinski uživa, dopušta uspehu i sve većoj slobodi u radu i ume da zastane diše i zaista oseti svu radost koju širi svojim radom. Sada sam na putu da postanem neko ko ne samo da dovoljno zarađuje već ni ne mora više da razmišlja o novcu i može još više da kreira iz tog mesta.

Tea me je veoma fluidno i potpuno prisutno vodila da otkrijem svoju veštinu poverenja i strpljenja. Veštinu prepoznavanja i građenja funkcionalnih međuljudskih odnosa & veštinu transformacije onih koji to nisu. Ali i otpuštanje onih koji se za sada ne trebaju transformisati. To se manifestuje u sve kvalitetnijim dubljim odnosima u kojima stvaram, koji me inspirišu i ne odvlače više od same sebe.

Jer na konsultacijama sa njom sam prošla od pranja prljavog veša, krpljenja, zakrpljivanja da bismo vremenom prešle na kupovinu novog, kreiranje novog – sasvim unikatnog skrojenog – baš za mene, onakvog “veša” kakav nisam mogla ni da zamislim da nosim da se usudim, da skrojim i obučem i ponosno ponesem i pokažem.

Uz AstroHealing sam radeći na svom Mesecu iscelila moj odnos prema domu, porodici, ognjištu, posložila pretke, dozvolila mom psu da me pronađe i da mu pripadam, ali isto tako, sa druge strane svet ceo i pripadnost njemu. Od ILI sam napravila I.

Sada sam neko ko zna da prepozna cikluse i da za sve postoji vreme. Ovo se manifestuje izuzetno i na poslu kroz strpljenje i smirenost dok čekam da se neki određeni proces zakotrlja.

I na konsultacije se uvek vraćam jer svaki put uvek kada završimo stigne dugo čekana poruka, javi se finansijski direktor kog sam priželjkivala za svoju firmu, prođe uplata, zasija sunce, pukne me inspiracija… Pored dugoročnih promena i rezultata ove malene potvrde me neizmerno raduju. ’I do not expect miracles, i rely on them’

Najbolniji kanali su se zahvaljujući radu sa Teom pretvarali u nove izvore snage i moći...

Gorjana Kuzmanovski
suvlasnica, Eurocar Kuzmanovski

Znate šta me je Tea naučila?

– Da nikada nisam sama i da uvek budem zaštitnik i ljubav onom malom detetu u sebi…Elem, trebela bih da počnem od početka, zar ne?!

Za mene, zahvaljujući ovim godinama rada na sebi i kraj predstavlja zabavni početak nečeg novog…igram se!
Baš ovog trena, osmeh mi crta tu 2015. godinu kada sam je prvi put ugledala i kada smo počele sa radom, kao da se sve dogodilo u prošlom životu. Nije Tea neko ko je pronašao mene, već neko ko mi je pomogao da pronađem sama sebe. Nisu seanse uvek bile nadahnute, neke su otvarale najbolnije kanale koji su se zahvaljujući radu sa njom pretvarali u nove izvore snage i moći… Znate, možete biti mlada, uspešna preduzetnica; koja na prvi pogled drži sve konce u rukama, ali ako kad ostanete sami i ogoljeni pred sobom ne možete da nađete tu ljubav i Iskru sreće u sebi, bez i jednog spoljašnjeg uticaja…bez ičega…onda dopustite sebi da vas vodi neko ko će vas naučiti da nikada niste sami, i da ono malo dete u vama zaslužuje svu ljubav i osmeh ovog sveta.

Hvala ti Univerzume što si me nagradio Teom.

Kada mislim da nemam izlaz, Tea mi pokaže da imam i pomogne mi da nađem svoj put...

Ivana Bugarčić
suvlasnica, Roberto Baressi

Tea me uvek ohrabruje da budem svesnija, sigurnija i opuštenija žena. Pokazala mi je kako da prepoznam sebe i da se više poštujem. Tako sam počela sebe da stavljam na prvo mesto. A zatim sam naučila da uvek ima izlaz iz svake situacije i da se sve događa u pravo vreme i sa pravim razlogom… kada mislim da nemam izlaz Tea mi pokaže da ima i pomogne mi da nađem svoj put.

Sada imam poverenje u sebe i svoje želje, jer živim ono što su me jednom uverili da je nemoguće. Sada sam najvoljenija supruga. Suvlasnica uspešne firme. I sada sam – mama!

Rad sa Teom je najvrednije uloženo vreme u radu na sebi...

Dragana Milanović
suvlasnica, Roberto Baressi

Rad sa Teom je bilo najvrednije uloženo vreme u rad na sebi.

Da biste bili najbolja verzija sebe.
Da biste razumeli svoj svet i stvari oko vas.
Da biste naučili da porastete i pratite svoj osećaj.
Da biste istinski bili srećni.

Rad sa Teom me je usmerio, oslobodio moj talenat i pomogao da ono što sam zamislila dobije oblik...
Tijana-Vukanović

Tijana Vukanović
osnivačica brenda Nuelis

Pre konsultacije sa Teom verovala sam da dizajnom i kreiranjem proizvoda mogu da se bavim samo ako sam završila školu za to.

Rad sa Teom me je usmerio, oslobodio moj talenat i pomogao da ono što sam zamislila dobije oblik. Zahvaljujući Tei, tapkanju i cvetnim esencijama (Bahovim kapima) uspela sam da definišem svoj brend i šta je to sto ja stvarno želim. Da se pokrenem, usudim i napravim čudo.

Tea je jedan od najljubaznijih i nejnesebičnijih ljudskih bića koje sam upoznala. Njeno strpljenje za tebe na putu promene je bezgranično.

Kroz osećaj lakoće pomaže da otpustiš sve ono sto ti više ne služi.

Hvala sto si bila sa mnom na ovom putu.

Prijavi se na AstroSis pismo koje ZaJedno sa mojom sestrom Minom šaljem svakog četvrtka u 9h

AstroSis pismo ti pomaže da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.