fbpx

Kod za sreću

Kod za sreću

Kako da otključate svoj unutrašnji trezor sreće i radosti

Često čujemo sebe i druge kako govorimo: „Biću srećna kada postanem uspešna, kada pokažem svima koliko sam fenomenalna i posebna… biću srećna kada budem postigla… ah, moći ću da meditiram samo kada se udobno smestim, moje okruženje treba da je lepo i udobno… lepo sam raspoložena samo ako sam sve savršeno uradila…“.

Svako ima svoju definiciju sreće i radosti. Za mene je sreća moment potpunog blaženstva, ushićenja i osećaja da ću da poletim. A radost, ona je mirna, ispunjavajuća… i za razliku od sreće koja svoju ekstazu doživljava u trenucima vrhunca, radost traje. I da, ja verujem da radost može duuuuugo da traje. Od kako sam pronašla svoj kod za sreću i radost, OBOŽAVAM da ih delim na sav glas. I jedva čekam da ga podelim sa vama!

Naše vreme “radi za nas” jer se čovečanstvu sada otkriva kod za sreću

Živimo u svetim vremenima, kada čovečanstvo otvara svoju svest ka Kreaciji i ka Univerzalnosti. Čitave civilizacije su prošle, stvarajući temelje ovom trenutku.

Ljudska rasa se razvijala gledajući u nebo, otkrivajući kretanja nebeskih svetala i pokušavajući da poveže sopstvena iskustva sa „znacima“ neba. Čovečanstvo je bilo inicirano ovim iskustvima i energije koje su se spuštale su nam polako otkrivale čulnost i ključeve života.

Koje planete nose Kod za sreću, kao najvažniju misiju svakog Čoveka na planeti?

Mesec i Venera nose u sebi jedan od najsnažnijih astroloških kodova za sreću i sudbinu bića. Istovremeno oni vode ka misiji čoveka – prva i osnovna želja svakog bića jeste da bude srećan i zadovoljan, to je i naša najuzvišenija misija, koju svako živi na svoj, autentičan način.

Jer ŽELJA otkriva MISIJU.

Međutim, iako možda na prvi pogled Mesec i Veneru lako živimo, upravo je ovo „biti srećan i zadovoljan“ ponekad najteži zadatak.

Mnogo uslova postoji da bismo živeli ove sveprisutne osnove života. Ipak, najčešće kao da su zaključani u nekom dubokom, sakrivenom unutrašnjem trezoru koji čuva najveća blaga.

Da li ih prepoznajemo, a zatim da li znamo kako da ih upotrebimo? I da li baš svako ima taj unutrašnji trezor?

Unutrašnja i vrlo intimna sreća i radost su najveća snaga kreacije.

Mesec i Venera su vrlo yin planete, a upravo je yin, ženska energija, ta koja je podloga životu. Tek kada smo inspirisani, kada imamo podlogu i podršku kreacije (yin) mi krećemo u akciju (yang). Inspiracija je snaga kojom čovek kreira svoj život, i od njega stvara lepotu i radost. Ovo je snaga koju svako od nas u sebi nosi – najintimnija inspiracija i osećaj.

Gde se nalazi izvor sreće?

Ova inspiracija dolazi sa 27. stepena Riba, tamo gde je Venera egzaltirana, a u životu se manifestuje kroz najtananije emocije koje kao energetski filter spuštaju kreaciju u realnost.

Svako od nas ima taj stepen u svom zodijaku, i iz njega se izlivaju svi oni najintimniji snovi, maštarije, želje i potajna nadanja. I svako od nas nosi potpuno jedinstvenu iskru, lični kod, koji rasplamsava našu kreativnost.

Ovo je intimni ples Meseca i Venere koji svako od nas u sebi nosi i o kome se teško govori jer rečju one gube snagu stvaranja.

Zastanite ovde na trenutak da biste otkrili nešto važno

Hajde uzmite sada par trenutaka da se prisetite onog momenta kada ste se osećali najsrećnije, najradosnije  i najispunjenije u svom životu.

Zastanite upravo sada, zažmurite i prizovite ta sećanja.

Ne žurite, dajte sebi malo vremena jer ćete tako uraditi nešto divno za sebe.

Kod za sreću se ne čita nego otkriva. Zato je važno da zastanete i stvarno se prisetite momenta kad ste se osećali najradosnije.

Zamislili?

Znam, niste očekivali baš taj događaj da će vam prvi doći u misli. Ali primite ga. Dopustite mu da se izrazi u potpunosti.

Ko je sve u tom sećanju? Otvorite se za sva čula. Kakva je svetlost, koje su boje, mirisi, a možda i ukusi prisutni? Kakvi se zvuci čuju? Koje je doba dana? Šta osećate ispod svojih stopala, i šta dodiruju vaši prsti?

I…. kako se osećate? Kakav je osećaj u telu? Kakav je tada bio osećaj?

Izgovorite naglas u par reči.

Nije baš jednostavno izgovoriti, zar ne?

Ti najtananiji osećaji se izuzetno teško prenose u reči, samim tim ih najređe i delimo sa drugima direktno. To je zato što nam oni služe kao gorivo za inspiraciju i sve čudesne kreacije kroz koje ih izražavamo.

Mi smo ti kroz koje protiče energija koja stvara svetove

Mesec i Venera deluju nevidljivo, osećajući (Mesec) tkanje života i tkajući u njega snagom svoje inspiracije (Venera), i tako mi ostvarujemo našu svrhu.

Kada bismo znali da koristimo u svim trenucima ovu snagu unutrašnje radosti i zadovoljstva, znali bismo uvek da smo upravo mi ti kroz koje protiče energija koja stvara svetove. A na nama je samo da je usmerimo … u pravcu naših potreba za iskustvima – u pravcu našeg intimnog, unutrašnjeg mita.

Kako usmeravamo tu energiju

U energetskom telu čoveka ovaj energetski prsten koji povezuje Veneru i Jupitera, predstavlja prsten kojim spajamo naše tajne i našu misiju sa njihovom materijalizacijom. Oh, koje sreće pri samoj pomisli da se materijalizuje tajna želja i ostvari misija! Zar ne?

A gde se dešavaju te pomisli, zamisli i sve ostale misli?

Ako pitate malo dete i ono će pokazati na glavu – a upravo je tu središte energetskog centra kojim vlada Jupiter koji je centar Univerzalne ljubavi i centar vizije.

Naša vizija o životu i o iskustvima koja živimo je ona koja i kreira našu stvarnost

Lep pogled je taj koji stvara lepotu, a unutrašnja emocija (Mesec) zaljubljenosti u Lepotu (Venera) je materijalizuje.

Energija Univerzalne ljubavi je podloga stvaranju života

Sveprisutna u univerzumu energija Univerzalne ljubavi ovaj šesti centar oživljava i menja pogled, menjajući našu unutrašnju viziju prema sebi, prema drugima i prema životu. Ovaj pogled ispunjen ljubavlju preobražava svetove oko sebe, i stvara nove, inspirisane ovom energijom lepote i jednostavnosti.

Kako se ostvaruju naše želje

A da bi se ova energija spustila u materiju neophodna je energija Venere, koja je energija čiste inspiracije.

Da li ćemo biti inspirisani ostvarenjem našeg sna stvaranjem idealnog doma, pronalaskom posla u divnom okruženju, ostvarujući se kao majka, ili pronalazeći vodu na mestima gde drugi vide sušu… nije bitno. Svaka inspiracija je zov Duha koji ima potrebu da iskusi život u materiji. A mi smo samo njegovi provodnici.

Mi otvaramo naša srca da tu inspiraciju primimo, podelimo i prihvatimo nazad u vidu najintimnije radosti.

Mesec koji kruži oko Zemlje, dajući ritam ciklusu, ovde spaja Dušu sa okolinom, materiju sa duhom

Ovde Mesec, koji nosi simboliku četvrtog energetskog centra, centra koji spaja ono što je gore sa onim što je dole i obrnuto, jeste onaj koji povezuje i stvara tačku usidrenja ovog energetskog kruga i ciklusa.

I tako smo stigli do odgovora:

Kod za radost leži u protočnosti energetskih centara koji su u simbolici Meseca, Venere i Jupitera.

Šta ćete dobiti poznavanjem Koda sreće u vašoj natalnoj karti?

Poznavanjem vaših pozicija i odnosa Meseca, Venere i Jupitera imate jasnu mapu koja ukazuje na lične snage i lične (često nasleđene i/ili kroz detinjstvo stečene) blokade.

Ključ isceljenja i oslobađanja punog potencijala vašeg koda za radost vam može biti nadohvat ruke.

Kako tačno da aktivirate ovaj ključ i probudite svoj kod možete saznati u okviru zajednice Suave Circle gde na mesečnom nivou besplatno dobijate materijal, smernice, podršku i najvrednije – znanje primenljivo u svakom trenutku, u realnom životu i u realnom vremenu.

Kliknite ovde da se prijavite na mejling listu Suave Circle zato što ćete postepeno sve dublje i potpunije otkrivati svoj Kod za sreću.

Podelite prilog sa prijateljima!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Prijavi se na AstroSis pismo koje ZaJedno sa mojom sestrom Minom šaljem svakog četvrtka u 9h

AstroSis pismo ti pomaže da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.