fbpx

Energetska psihologija

Naučite kako da svoje slabosti i blokade pretvorite u svoje prednosti

Da li vam se nekada… Ne, ipak….. KOLIKO puta do sada vam se desilo da ste sa ushićenjem dobili inspiraciju da nešto ostvarite, postignete, izgradite… čak možda i napravite (krupne) korake na putu ka manifestaciji toga, i onda BUM?

Crna rupa.
Slepa ulica.
Šlajfujete u mestu, iako još uvek dajete gas, jer žaaarko želite da ovaj put uspete.

Ali ima previše stvari kojima treba da se žonglira, i sve deluje komplikovano.

Stalno ponavljate iste greške, odlažete važne stvari, slušate pogrešne savete, i samo osećate da gubite vreme.

A rupa je i dalje tu. Blokada je i dalje tu. Samo vaša energija i žarka želja još uvek ne posustaju. Sve dok se ne umorite i ne odustanete.

Zatim, kreće period obnove, koji je često mračan, pun besmisla i svih onih reči koje se ne izgovaraju naglas sem samom sebi u tonu nekog prepametnog i ogorčenog Unutrašnjeg Kritičara.

I kada se dovoljno odmorite, uradite nešto zabavno i malo se opustite inspiracija opet nadolazi. Evo nove ideje! Juhuuuu! Idemo!!! Sada ćemo drugačije. Ovo je sada prava ideja i učinićete sve potpuno na drugi način. Iiiiii…

Crna rupa. BUM.

Opet isti ciklus. I još jednom. I još jednom. Na različitim nivoima i u različitim oblastima života, a možda baš u onom jednom koji je jako važan taj BUM-tras se najčešće dešava.

Zašto? Ili još bolje – ŠTA je ono što možete da uradite da biste se oslobodili svojih blokada i slabosti?

Mi, ljudska bića istkani smo iz mnoštva niti, koje su poput vena i kapilara u našem fizičkom telu.

Ove strune su podloga za sve energije života, i poput struna na violini vibriraju različitim „tonovima“ u odnosu na frekfencu energije koja se prenosi njima.

Ove frekfence mi očitavamo kao emocije. Radost, Hrabrost, Zahvalnost, Tuga, Strah, Sramota sve su to energije koje protiču našim osnovnim nitama.

Niti se zatim upliću, raspliću, zapliću međusobno stvarajući čvorove tkanja naših iskustava.

Različiti događaji u našem životu, od samog Izvora našeg života pa sve do baš ovog trenutka sada dok čitate, satkani su u čvorovima koje čine osnovu vašeg bića.

Ovo tkanje ima nekoliko nivoa:

1) Svesni nivo čine sva ona sećanja i emocije kojih se jasno sećate i o kojima možete da mislite.

2) Podsvesni deo čine sve emocije koje osećate, ali kojih ne morate da budete svesni, već poput muzike u pozadini stvaraju atmosferu u vašim životima. Najvažnije, ove nesvesne emocije upravljaju vašim (re)akcijama.

3) Nesvesni deo zapisa je duboko utkan u strukturu vašeg fizičkog tela. U odnosu na te emotivne zapise formiraju se ćelije, organi i fiziološke funkcije u telu. U odnosu na njih vi ste zdravi, ili ne.

Čvorovi mogu biti ispunjeni emotivnim sećanjima koji podržavaju razvoj i kreaciju, a mogu biti i čvorovi koji sapliću, zapliću i zarobljavaju.

Upravo su ti, zarobljavajući čvorovi, oni koji dovode do BUM-tras zaglavljenost i blokade koja se ponavlja.

Kao oštećenje na hard disku, ili (ako se sećate) gramofonskoj ploči. Bag u operativnom sistemu, sa kojim nema dalje.

Metode energetske psihologije omogućavaju:

Prepoznavanje mesta u energetskom tkanju, vreme i uzrok nastanka čvora.
A zatim – nude izbor: zadržati ili osloboditi energiju zaglavljenu u čvoru.
Oslobođena energija se zatim transformiše u energiju koja podržava dalju kreaciju i napredak, kako bi se krenulo u konkretnu željenu akciju.

Energetska psihologija već više od 30 godina širom sveta nudi alate i metode za brza i efikasna rešenja svih ponavljajućih problema čoveka sadašnjice. Energetska psihologija u sebi ujedinjuje znanja i mudrosti drevnih nauka o energetskoj strukturi čoveka sa metodama moderne psihologije.

Milioni ljudi širom sveta koriste ove metode u svom svakodnevnom životu i radu, a njena korisnost i jednostavnost je dovela do globalnih humanitarnih programa koji edukuju ljude i decu u otežanim životnim uslovima kako bi što efikasnije izmetabolisali traumatična iskustva i krenuli napred.

Ako ste spremni da prepoznate svoje blokade i slabosti, vreme je da donesete izbor da li vam i dalje služe, a zatim da ih pretvorite u svoje prednosti.

Pročitajte više o metodama energetske psihologije i njenoj primeni.

Prijavi se na AstroSis pismo koje ZaJedno sa mojom sestrom Minom šaljem svakog četvrtka u 9h

AstroSis pismo ti pomaže da budeš u toku sa trendom vremena, jer kad znaš kad je dobro vreme za akciju, a kad za povlačenje, postaješ magnet koji privlači prave stvari u pravom trenutku.

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.